Καλέστε μας: (+30) 2311 241 888info@digitanet.gr

Γεωπονικά καταστήματα - ERP - CRM


Geoponos - ERP CRM

PDF 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

To Pegasus Γεωπόνος ERP Start Up απευθύνεται σε όλες τις Επιχειρήσεις που ασχολούνται με την Διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και πρέπει να καταχωρούν τα παραστατικά της πώλησής τους στο minagric.gr

Ορισμένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Pegasus Γεωπόνος ERP Start Up είναι:

 • Εύκολη εγκατάσταση και παραμετροποίηση
 • Εύκολο & γρήγορο στην εκμάθηση του, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις από τους καθημερινούς χρήστες (user friendly).
 • Άμεση έναρξη αποδοτικής λειτουργίας
 • Δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware
 • Μεταφορά και αυτόματη εισαγωγή δεδομένων από άλλα πρόγραμμα της αγοράς.

Το Pegasus Γεωπόνος ERP Start Up καλύπτει την παρακολούθηση της διάθεσης των Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στους πελάτες - παραγωγούς. Ενημερώνεται αυτόματα από την βάση του Minagric.gr με τα απαραίτητα στοιχεία (περιφέρειες, δήμοι, σκευάσματα, μονάδες μέτρησης, αιτίες χορήγησης, καλλιέργειες). Επίσης μέσα από το παραστατικό πώλησης των Προϊόντων, γίνεται άμεση ενημέρωση του Minagric.gr με τα είδη που πρέπει να αποσταλούν.

Στη βασική έκδοση του Pegasus Γεωπόνος ERP Start Up συμπεριλαμβάνεται και το module CRM με το οποίο μπορείτε και διαχειρίζεστε όλους τους συναλλασσόμενους (Πελάτες, Προμηθευτές, υποψήφιους Πελάτες, υποψήφιους Προμηθευτές κ.ο.κ.) και τις εργασίες του Προσωπικού σας. Με αυτόν τον τρόπο η παρακολούθηση της καθημερινής ροής της εργασίας σας είναι απλή και μετρήσιμη. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα υποστήριξης διαδικασιών marketing όπως αυτόματη αποστολή mail , sms , παρακολούθηση διαδικασίας ευχαριστημένου πελάτη κ.τ.λ.

Με ένα πλήθος έτοιμων αναφορών και στατιστικών, σας ενημερώνει για την πορεία της επιχείρησης. Επίσης με τις γεννήτριες αναφορών και στατιστικών που διαθέτει, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας αναφορές.

 

Pegasus Γεωπόνος ERP - Μονόδρομος η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ για πάνω από 6.000 ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ-Υποχρεωτική η Συνταγογράφηση των Φυτοπροστατευτικών Σκευασμάτων

Το ενδιαφέρον των Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων για μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη εφαρμογή φτάνει στο ζενίθ του μετά τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.  

Η έκδοση συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ από τις 28/8/2015,

σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε η Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής.

Δείτε ΕΔΩ το PDF της απόφασης

 • Έως και τις 28 Ιουλίου 2015 - Δοκιμαστική Λειτουργία χωρίς κυρώσεις
 • Δίνεται  δυνατότητα χρήσης του συστήματος προκειμένου να υπάρξει εξοικείωση με την ηλεκτρονική εφαρμογή.
 • Υποβολή σχολίων σε ότι αφορά στη βελτίωση της υπηρεσίας

Στις 28/7/2015 ολοκληρώνεται η δοκιμαστική περίοδος και πλέον παραδίδεται προς χρήση η Ηλεκτρονική Εφαρμογή .

Από τις 28/8/2015 καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η έκδοση συνταγής χρήσης γεωργικού φαρμάκου

 • Η Συνταγή χρήσης των γεωργικών φαρμάκων θα ενημερώνει αυτόματα την υπηρεσία ηλεκτρονικής καταγραφής της Λιανικής Πώλησης.
 • Η Συνταγή θα φέρει και γραμμωτό κώδικα (barcode) προκειμένου να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία.
 • Κάθε Συνταγή δύναται να φέρει περισσότερες από μία καλλιέργειες ή περισσότερους από έναν στόχους.
 • Ο χρόνος έκδοσης της συνταγής συνίσταται να προηγείται του χρόνου πώλησης γεωργικών φαρμάκων.
 • Με την επιλογή "Αποθήκευση - Άμεση Πώληση" θα παρέχετε η δυνατότητα στον Υπεύθυνο επιστήμονα καταστήματος να καταχωρεί τη Συνταγή και ταυτόχρονα να πραγματοποιείται η ενημέρωση των στοιχείων της ψηφιακής υπηρεσίας ηλεκτρονικής καταγραφής της λιανικής πώλησης των φυτοπροστατευτικών προϊόντων.
 • Προϋπόθεση για τη λιανική πώληση γεωργικού φαρμάκου σε επαγγελματία χρήστη είναι η έκδοση συνταγής. Αντιθέτως, για τα ερασιτεχνικής χρήσης σκευάσματα η έκδοση συνταγής δεν αποτελεί προϋπόθεση.»


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ για το σύγχρονο Γεωπονικό Κατάστημα!

Θα καλύψει το Pegasus Γεωπόνος ERP την έκδοση Συνταγής Χρήσης;

Ναι , η Εφαρμογή θα λάβει όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να πραγματοποιεί τις απαιτούμενες λειτουργίες και την επικοινωνία με το site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπττυξης. Οι χρήστες των Εφαρμογών θα λάβουν τις σχετικές ενημερώσεις χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Τα πεδία συμπλήρωσης της συνταγής χρήσης κάθε γεωργικού φαρμάκου είναι σύμφωνα με τα οριζόμενα στη με αριθ. 9497/104760/20-8-2014 Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ (Β΄2310) και παρέχεται η δυνατότητα στον επιστήμονα συνταγογράφο να παράσχει επιπλέον οδηγίες σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους για τον άνθρωπο και το περιβάλλον από τη χρήση των γεωργικών φαρμάκων, ιδίως σχετικά με τις πηγές κινδύνου, την έκθεση του χρήστη, τον ορθό τρόπο αποθήκευσης, το χειρισμό και την εφαρμογή, την ασφαλή διάθεση του ψεκαστικού διαλύματος που απομένει μετά την εφαρμογή, τη διαχείριση των κενών συσκευασίας και τις εναλλακτικές λύσεις χαμηλού κινδύνου.

© digitanet All rights reserved.
Powered by Pegasus Technology.